Sol og Strand Feriehusudlejning

Uopfordrede ansøgninger

Hos Sol og Strand er det vores medarbejdere, der skaber vores succes

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du kan se mulighederne hos Sol og Strand - enten på vores hovedkontor i Hune eller på et af vores bureauer rundt om i landet.

Når du søger uopfordret, er det vigtigt, at du er specifik omkring, hvor i landet du søger job, samt hvilket job, du søger. Det gør det nemmere for os at finde den rigtige hylde til dig. 

 

Rengøringsjob

Hvis du søger job som servicemedarbejder (rengøringsjob) bedes du dog sende din ansøgning direkte til det relevante bureau ved at trykke på bureauets jobopslag, som typisk starter med 'Servicemedarbejdere til...'

Du finder alle vores jobopslag lige her: https://sologstrand.easycruit.com/

 

Ferie med det gode hjerte - en fondsejet virksomhed med fokus på service og gode oplevelser

Sol og Strand er en dansk fondsejet virksomhed, som udlejer feriehuse i hele Danmark, og som giver størstedelen af overskuddet videre til velgørende formål og lokal forankring. Størstedelen af vores virksomhed ligger der, hvor vores gæster er, nemlig i det danske kystnære ferieland, hvor medarbejderne på vores 21 lokalbureauer hver dag gør deres yderste for at sikre en høj service og gode oplevelser ikke blot for vores feriegæster men også for de mange ejere af feriehusene.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Sol og Strand på vores hjemmeside, hvor du også finder information om, hvor vores 21 bureauer er placeret i landet.

 

 

 

Del på:

Arbejdssted:

Hele landet

Yderligere oplysninger fås hos:

Kontoradresse:

Ilsigvej 21 9492 Blokhus