Sol og Strand Feriehusudlejning

Bureauchef/ejerrådgiver søges til Fanø lokalbureau

Er du en praksisnær leder, og brænder dit hjerte for turisme og gode oplevelser? Vil du have ansvaret for at drive, udvikle og lede dit eget lokalbureau og sætte dit personlige præg på den lokale udvikling og forankring? Så er det dig, vi søger som vores nye bureauchef/ejerrådgiver til lokalbureauet på Fanø.

Som bureauchef/ejerrådgiver har det overordnede ansvar for at udvikle og gennemføre operationelle og kommercielle aktiviteter i lokalområdet med henblik på at forbedre bureauets markedsposition i området. Din dagligdag foregår på bureauet såvel som i lokalområdet, hvor du får et bredt ansvarsområde med høj indflydelse og stor beslutningsfrihed.

Ansvar indenfor driftsledelse, rådgivning og vedligeholdelse
Bureauet består af fire medarbejdere samt et vekslende antal deltidsmedarbejdere alt efter sæson. Med en anerkendende og engageret ledelsesstil skaber du rammerne og motivationen for, at du og dine medarbejdere hver dag leverer en service ud over det sædvanlige i husejernes og feriegæsternes møde med Sol og Strand.

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver:

  • Ansvarlig for planlægning, drift og udvikling samt daglig ledelse af lokalbureau
  • Opsøgende kundepleje og vedligeholdelse af kunderelationer af eksisterende husejere
  • Erhvervelse af nye potentielle sommerhusejere via forespørgsler og opsøgende arbejde med henblik på at skabe organisk vækst i antallet af sommerhuse, vi udlejer
  • Synlig og aktiv deltagelse i lokale netværk, interne og eksterne arrangementer, husejerarrangementer og forretningsudviklende begivenheder i lokalområdet med fokus på en konstant udvikling af Sol og Strands image.

Løsningsorienteret og handlekraftig ledelsesstil
Som person er du selvstændig og handlekraftig, idet du ikke er bange for at træffe beslutninger og tage initiativ. Du arbejder systematisk og er fremsynet, hvilket ses gennem forudseenhed og overblik i drifts- og ressourceplanlægningen. Du er løsningsorienteret, tilgængelig og omstillingsparat, hvilket kommer til udtryk gennem din forståelse for, at vi altid skal svare hurtigt på henvendelser og løse kundernes problemer, når de opstår. Samtidig formår du med dine stærke kommunikative evner at tale med alle og skabe nye netværk og samarbejder i lokalområdet. Derudover lægger du vægt på, at fakta og faglighed er i orden, da du ved, at det er grobunden for et godt og langvarigt samarbejde, ligesom du altid overholder dine aftaler.

Erfaren leder fra servicebranchen
Du har erfaring fra servicebranchen, og du er en ildsjæl, der brænder for god service og for at engagere dig og gøre en forskel i lokalområdet. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring inden for personaleledelse, driftsledelse samt evt. salg – fx som butiks- eller souschef eller som teamleder el.lign.
  • har relevant uddannelse inden for ledelse
  • har erfaring med lokal forankring gennem netværk og relationsdannelse
  • besidder en god IT-forståelse og behersker dansk, tysk og engelsk i skrift og tale.

Sol og Strand tilbyder
Du tilbydes en hverdag hvor to dage ikke er ens, idet din dagligdag sjældent bliver som først planlagt. Sol og Strand gennemgår lige nu en spændende strategisk forandringsproces, hvor du får stor mulighed for at gøre en forskel og sætte dit personlige præg på bureauet og lokalområdet.

Det forventes, at du bor lokalt i hensigtsmæssig køreafstand fra bureauet på Fanø. Samtidig skal du være opmærksom på, at vores branche er sæsonpræget, hvorfor du må forvente en del weekendarbejde samt en større arbejdsmængde om sommeren, hvor vi har højsæson.

Tiltrædelse er den 1. marts 2021 eller snarest mulig derefter. Vi behandler ansøgninger samt afholder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

01-03-2021

Tiltrædelse:

01-03-2021

Arbejdssted:

Fanø

Yderligere oplysninger fås hos:

Heidi Henriksen Skjøtt

Telefon: 96594242

Mobil: 20888080

Kontoradresse:

Postvejen 16, Rindby 6720 Fanø