Sol og Strand Feriehusudlejning

Bureauchef der brænder for turisme og lokal forankring søges til Falster

Er du en praksisnær leder, og brænder dit hjerte for turisme og gode oplevelser? Vil du have ansvaret for at drive, udvikle og lede dit eget lokalbureau og sætte dit personlige præg på den lokale udvikling og forankring? Så er det dig, vi søger som vores nye bureauchef til lokalbureauet på Falster.

Med reference til regionschefen i Øst, får du selvstændigt ansvar for planlægning, drift og udvikling samt den daglige ledelse af lokalbureauet på Falster.

Som daglig leder af bureauet, der består af seks medarbejdere samt et vekslende antal deltidsmedarbejdere alt efter sæson, går du forrest som det gode eksempel. Med en synlig og engageret ledelsesstil skaber du rammerne og motivationen for, at du og dine medarbejdere hver dag leverer en kundeservice ud over det sædvanlige i husejernes og feriegæsternes møde med Sol og Strand.

Ansvar indenfor service, lokal forankring og driftsledelse
Du sikrer, at du altid har den rette bemanding uanset sæson, og at alle medarbejdere har kompetencerne til at løfte opgaverne. Samtidig indgår du i vagtplanen, og du er en aktiv del af bureauets daglige drift.

Du har det overordnede ansvar for at udvikle og gennemføre operationelle og kommercielle aktiviteter i lokalområdet med henblik på at forbedre bureauets markedsposition i området. Det betyder, at du aktivt udvikler og vedligeholder netværk og personlige relationer til lokale kunder, samarbejdspartnere og andre aktører, at du synligt engagerer dig i arrangementer og events og selv arrangerer og deltager i forretningsudviklende begivenheder i lokalområdet.

Derudover formår du med et balanceret fokus mellem vedligeholdelse af eksisterende sommerhusejere og erhvervelse af nye potentielle sommerhusejere at skabe organisk vækst i antallet af sommerhuse, vi udlejer.

Erfaren leder fra servicebranchen
Du har erfaring fra servicebranchen, og du er en ildsjæl, der brænder for god service og for at engagere dig og gøre en forskel i lokalområdet. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring inden for personaleledelse, driftsledelse samt evt. salg – fx som butiks- eller souschef eller som teamleder el.lign.
  • har relevant uddannelse inden for ledelse
  • har erfaring med lokal forankring gennem netværk og relationsdannelse
  • besidder en god IT-forståelse og behersker dansk, tysk og engelsk i skrift og tale.

Løsningsorienteret og anerkendende ledelsesstil
Som person er du selvstændig og handlekraftig, idet du ikke er bange for at træffe beslutninger og tage initiativ inden for de rammer, der er dig givet. Du arbejder systematisk og er fremsynet, hvilket ses gennem forudseenhed og overblik i drifts- og ressourceplanlægningen. Du er løsningsorienteret, tilgængelig og fleksibel, hvilket kommer til udtryk gennem din forståelse for, at vi altid skal svare hurtigt på henvendelser og løse kundernes problemer, når de opstår. Samtidig formår du med dine stærke kommunikative evner at tale med alle og at synliggøre muligheder og løsninger frem for begrænsninger og konflikter. Du er udadvendt og anerkendende i din ledelsesstil, og det falder dig naturligt at tale med alle samt at skabe nye netværk og samarbejder i lokalområdet.

Sol og Strand tilbyder
Du tilbydes en interessant og udfordrende hverdag i en virksomhed, der gennemgår en spændende strategisk forandringsproces, hvor du får mulighed for at gøre en forskel og påvirke tingene i lokalområdet. Derudover får du en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning, sundhedsforsikring, gode personaleforhold, adgang til efteruddannelse og træning samt adgang til Danmarks førende rabatportal.

Det forventes, at du bor lokalt i hensigtsmæssig køreafstand fra bureauet på Falster. Samtidig skal du være opmærksom på, at vores branche er sæsonpræget, hvorfor du må forvente en del weekendarbejde samt en større arbejdsmængde om sommeren, hvor vi har højsæson.

Har vi fanget din interesse? Så hører vi gerne fra dig allerede i dag. Ansøgningsfristen er den 14. marts 2021, men vi behandler ansøgere og afholder samtaler løbende.

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

14-03-2021

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Falster

Yderligere oplysninger fås hos:

Kenneth Korndrup

Telefon: +45 96965520

Mobil: +45 24986331

Kontoradresse:

Marielyst Strandpark 3 4873 Væggerløse