Sol og Strand Feriehusudlejning

E-commerce Sales Specialist

Er du passioneret omkring E-commerce? - og motiveres af at skabe digitalt salg baseret på godt kendskab til data? - så kan du være med til at sætte dit personlige præg på Sol og Strands datadrevne E-commerce-afdeling.

Ansvarsområder:

Du vil være en del af vores E-commerce afdeling, der består af 5 dygtige kollegaer, og du refererer til vores E-commerce Manager.

Dine ansvarsområder vil primært være at optimere vores salg på forskellige platforme ud fra et grundigt kendskab til data og segmentanalyser, herunder salg via:

  • Sol og Strand PLUS – vores univers for kunder, der kommer igen og igen, og som vi har mange udviklingsplaner for
  • Eksterne agenter/platforme, affiliate partnere og samarbejdspartnere – daglig kontaktperson
  • Egne platforme

Du vil have et tæt samarbejde med dine kollegaer, og vi hjælper hinanden i afdelingen, når der er behov for det.

Kvalifikationer:

Du har allerede erfaring i arbejdet med E-commerce og har et ønske om at komme videre i din udvikling. Det er derfor vigtigt, at du som person har et drive for at gøre en forskel, tage ansvar og være med til at skabe udvikling og resultater.

Som afdeling spænder vi bredt, og har du erfaring og kompetencer indenfor nogle af følgende områder vil det være et plus:

  • Kommerciel forståelse for E-commerce
  • Strategisk og datadrevet tankegang med en evne til at bruge kundedata til at identificere segmenter, planlægge indsatser og optimere salgsresultater
  • Evner at gøre komplekse datasæt overskuelige og operationelle
  • Erfaring i arbejde med loyalitetsprogrammer
  • Kreativ og innovativ med lysten og viljen til at skabe udvikling og salg
  • På samme tid selvstændig og handlekraftig med vilje til at tage ansvar – og samtidigt en god holdspiller i samarbejdet med dine kollegaer

Vi tilbyder:

Ansættelse i virksomhed med værdier, fokus på tilfredshed og med ambitioner om fortsat udvikling i en virkelig spændende branche.

Sol og Strand formidler udlejning af 6.500 privatejede feriehuse i Danmark og hvert år sælger vi mere end 100.000 ferier – og langt den største del af salget sker via vores E-commerce-afdeling.

Jobbet som E-commerce Sales Specialist er en nyoprettet stilling, og du har gode muligheder for selv at være med til at præge udviklingen.

Stillingen er med en fast ugentlig arbejdstid på 37 timer og tilbydes på konkurrencedygtige vilkår.

Udover et spændende og alsidigt job og en virksomhed, der har hjertet på det rette sted, bliver du en del af et godt team. Vi har en uformel og afslappet omgangsform, vi har højt til loftet og en flad organisationsstruktur.

Sol og Strand er fondsejet, og udover, at vi hver dag skal gøre vores bedste for at sikre gode resultater, så har vi altid fokus på, at vores valg og indsatser skal være med respekt for vores værdier: ordentlige, hjælpsomme, kompetente og innovative.

Næste skridt:

Kan du se dig selv i ovenstående job? Så send ansøgning, CV og andre relevante papirer hurtigst muligt. Vi venter på, at den rette kandidat dukker op, hvorfor der ikke er en sidste ansøgningsfrist. Vær dog opmærksom på, at vi holder samtaler løbende.

Du er også velkommen til at kontakte E-commerce Manager Jesper Kannegaard på 6177 0983 jek@sologstrand.dk, hvis du har flere spørgsmål.

Del på:

Region:

  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

01-09-2024

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Hune

Yderligere oplysninger fås hos:

Jesper Kannegaard

Telefon: 99444462

Kontoradresse:

Ilsigvej 21 9492 Blokhus